Lån uten kredittverdighet og uten sikkerhet med betalingsanmerkning

Lån uten kredittverdighet

Lånebeløp: 1000 – 30 000 kr
Løpetid: 45 dager
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: OK

 

 SØK NÅ ➜

Eff. rente 258,02 % 20 000,- 1 år Kost 13 550,- inkl. 12,5% uttaksavg. Nom.rente p.å. 103,4% Tot 33 550,-

digifinans

Lånebeløp: 25 000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Effektiv rente kan variere mellom 7,4% – 33,3%. Låneperioden varierer mellom 1-15 år. Lånesummene varierer mellom 25.000 kr – 500.000.

axo finans

Lånebeløp: 10 000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

 SØK NÅ ➜

Ex: eff.rente 13,2% , 150000, 0/10 år, etb. geb. 950, – Totalt 262573

thorn privat finans

Lånebeløp: 10 000 – 100 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-

folkia

Lånebeløp: 1000 – 20 000 kr
Løpetid: 112 mnd
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: 15.000 o / 12 månader, effektive rente fra. 269,46% – Tot. 23401, –

nordiclån

Lånebeløp: 10 000 – 50 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Effektiv. rente fra 25,88%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 16 595,-, totalt 41 595,-.

 

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 40 000 kr
Løpetid:  12 – 60 mnd
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente fra 16,37%, 20 000,-, o/5 år,

fokuslån

Lånebeløp: 10 000 – 75 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd 
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente fra 19,88%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 1820,-, Totalt: 99.570,-

Finnes det lån som gis til deg uten kredittverdighet?

Kredittverdighet er et begrep som brukes både om bedrifters og privatpersoners evne å betjene gjeld. Lav kredittverdighet betyr for eksempel at personen har lav inntekt eller betalingsanmerkninger. Det vil i noen tilfeller fortsatt være mulig å få lån uten sikkerhet med betalingsanmerkning. Når du er på jakt etter et privatlån eller et lån som gis uten sikkerhet til deg med betalingsanmerkninger, kan det være greit å vurdere et privat lån fra familie eller venner først. Det er imidlertid tilfeller der det er best å låne fra en profesjonell part. Det kan gjøre tilbakebetalingen mer ryddig og disiplinert.

Noen ganger trenger du økonomisk hjelp uten sikkerhet, for eksempel når du får mange regninger på en gang og vet at du vil få lønn om kort tid. Det er ikke mulig å søke etter SMS-lån med betalingsanmerkning her til lands, eller SMS-lån i det hele tatt, da slike lån ikke er lov å markedsføre i Norge. Vanlige forbrukslån kan imidlertid – i noen tilfeller – gi økonomisk hjelp der du låner et beløp i kort tid og betaler det tilbake med en gang du har penger tilgjengelig igjen. Det finnes også situasjoner der det kan være nødvendig med nedbetaling over litt lenger tid, og da er det viktig at du sjekker renter og andre kostnader nøye.

  •  Du kan noen ganger få lån også hvis den første banken du kontakter mener at du ikke er kredittverdig
  • Det er viktig med en god plan for tilbakebetaling

Hvem kan tilby lån uten kredittverdighet?

Kredittverdighet er et subjektivt begrep. For bedrifter finnes det en rekke ulike kategorier, og for privatpersoner er det noen selskaper som gir poeng mellom 0 og 1 000. Det vil altså være mulig at ulike banker gjør ulike vurderinger. Det kan være mulig å få lån med tidligere registrerte inkassosaker, selv om dette kan være utfordrende. Og selv med betalingsanmerkninger kan det være mulig å få lån, men dette er uansett ingen selvfølge. Hvis du er i en situasjon der du trenger penger, men ikke får lån, kan det være fornuftig å se seg om etter alternative banker. Det finnes mange nye og moderne alternativer til tradisjonelle banker.

Et eksempel på en bank som kan gi lån til deg med betalingsanmerkning, er Ferratum Bank. Denne banken har spesialisert seg på smålån med kort tilbakebetalingstid. De kan tilby fleksibilitet i forhold til lån for deg som har betalingsanmerkninger. Legg merke til at det selvfølgelig aldri går an å garantere at du vil få tilbud om å låne penger, for alle banker gjør en vurdering av hvorvidt det er forsvarlig for deg og banken at du låner penger. Fra Ferratum Bank kan du låne beløp opptil 30 000. Dette dreier seg altså om smålån.

  1.   Vurder forskjellige banker
  2.   Ferratum Bank er et alternativ

Private lån uten sikkerhet for deg med betalingsanmerkninger

Uansett valg av bank, vil det bli utført en kredittvurdering når du søker om et lån. Dette er viktig for både banken og deg, slik at det gjøres en sjekk av hvorvidt du vil ha mulighet å tilbakebetale beløpet. Begrepet kredittverdighet er som nevnt subjektivt, og ulike banker har ulike modeller for hva de aksepterer i en kredittvurdering. Derfor kan det være greit å vurdere et privat lån, noe innebærer at du ikke stiller med sikkerhet i bolig eller lignende – naturligvis. Kanskje du har et familiemedlem eller en venn som har mulighet til å låne deg et bestemt beløp? Dette kan være løsningen for mange med betalingsanmerkninger.

Når er økonomisk hjelp uten sikkerhet aktuelt?

Det er viktig å huske på at eventuelle lån som gis til deg uten kredittverdighet bør benyttes til kostnader som virkelig er helt nødvendige, og der den alternative kostnaden ved å ikke ha pengene er høyere. Alle former for forbrukslån og kredittlån koster penger, og smålån med kort løpetid er vanligvis ikke veldig rimelige. Dersom du har nødvendige kostnader som mat, kan slike lån noen ganger være aktuelt. Denne formen for lån gis uten at du stiller sikkerhet i eiendeler, men du kan fortsatt risikere at ting går til inkasso om du ikke betaler.

Lån uten sikkerhet | Tilbakebetaling

For alle type lån og kreditt – som gis til deg med eller uten betalingsanmerkning – er det viktig å huske på at lånet skal tilbakebetales. Gjeld blir ikke borte, og lenger tilbakebetalingstid betyr som regel flere renter og gebyrer. Det er derfor viktig å ha en fornuftig plan for hvordan du skal betale tilbake lånet allerede før du søker om det. Husk at selv om banken har et ansvar for å vurdere din betalingsevne, er det til syvende og sist du som har ansvaret for å holde deg til nedbetalingsplanen og være komfortabel med at du ikke tar på deg lån og forpliktelser du senere ikke kan holde.

Lån og sikkerhet

Når du søker om lån er sikkerhet viktig, enten du har søkt med betalingsanmerkning eller ikke. Pass på at banken du benytter har viktig informasjon tilgjengelig slik at du kan sjekke at sikkerheten er på plass. Banken bør helst benytte BankID eller noen annen form for elektronisk signering – dette er både brukervennlig og sikkert. Pass på å aldri oppgi personnummer, PIN-kode eller annen personlig informasjon til sider på internett som ikke har en sikker tilkobling eller på noen annen måte fremstår som usikre. Husk at identitetstyveri dessverre er vanlig og at hvis du for eksempel får et gjenpartsbrev av en kredittvurdering, må du sjekke det.

Et annet område du bør sjekke i forbindelse med lån uten sikkerhet, er informasjonen som er registrert om deg hos selskaper som utfører kredittsjekk. Vanligvis skal denne være korrekt, da data hentes fra Skatteetaten og lignende, men i noen tilfeller vil det selvfølgelig kunne være feil. Spesielt hvis du får avslag uten å helt forstå hvorfor, kan det være lurt å sjekke informasjonen enten i gjenpartsbrevet du får eller direkte på nettsidene til selskapet som utførte kredittvurderingen. Hvis data om deg er feil, har du rett til å få informasjonen korrigert slik at du kan vurderes på nytt.

Trenger du penger, men får ikke lån? Spørsmål og svar

Hva er kredittverdighet?

En subjektiv vurdering av din evne til å betjene et lån. Eksakt definisjon kan variere mellom ulike banker.

Hvem tilbyr lån for meg uten kredittverdighet?

Dette vil variere fra person til person, og banken gjør alltid en individuell vurdering. Ferratum Bank er et eksempel.

Kan jeg bli kredittverdig?

Ved å gjøre opp gjeld slik at betalingsanmerkninger slettes, vil du være langt på vei. Ulike banker vil ha ulike krav.

Lån med betalingsanmerkning – oppsummert

Det kan være vanskelig å få lån hvis du ikke er kredittverdig. Det betyr dog ikke at det er helt umulig. Definisjonen av kredittverdighet kan variere fra bank til bank og mellom ulike låneprodukter. Det finnes banker som Ferratum Bank som har spesialisert seg på lån med lave beløp og kort eller svært kort nedbetalingstid. Noen ganger vil disse bankene kunne tilby deg et lån til tross for lav kredittverdighet. Husk at du kan jobbe med din kredittverdighet ved å betale ned gjeld og slette betalingsanmerkninger. Da vil du etter hvert kvalifisere deg for flere lån.