Lån uten kredittsjekk

lån uten kredittsjekk

Lånebeløp: 1000 – 30 000 kr
Løpetid: 45 dager
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: OK

 

 SØK NÅ ➜

Eff. rente 258,02 % 20 000,- 1 år Kost 13 550,- inkl. 12,5% uttaksavg. Nom.rente p.å. 103,4% Tot 33 550,-

digifinans

Lånebeløp: 25 000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Effektiv rente kan variere mellom 7,4% – 33,3%. Låneperioden varierer mellom 1-15 år. Lånesummene varierer mellom 25.000 kr – 500.000.

axo finans

Lånebeløp: 10 000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

 SØK NÅ ➜

Ex: eff.rente 13,2% , 150000, 0/10 år, etb. geb. 950, – Totalt 262573

thorn privat finans

Lånebeløp: 10 000 – 100 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-

folkia

Lånebeløp: 1000 – 20 000 kr
Løpetid: 112 mnd
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: 15.000 o / 12 månader, effektive rente fra. 269,46% – Tot. 23401, –

nordiclån

Lånebeløp: 10 000 – 50 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Effektiv. rente fra 25,88%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 16 595,-, totalt 41 595,-.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 40 000 kr
Løpetid:  12 – 60 mnd
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente fra 16,37%, 20 000,-, o/5 år,

fokuslån

Lånebeløp: 10 000 – 75 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd 
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente fra 19,88%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 1820,-, Totalt: 99.570,-

Lån på dagen uten kredittsjekk

I Norge er på ingen måte mulig å få smålån på dagen– eller andre lån – uten kredittsjekk. Skulle du komme over en utenlandsk bank som tilbyr dette, bør du styre unna, da dette ganske sikkert er en useriøs aktør. At banker og kredittinstitusjoner kredittsjekker deg når du tar opp et lån, handler om sikkerhet både for banken og for deg. For banken handler det om å ikke tape penger hvis du ikke klarer å betale tilbake lånet, og for deg handler det om å bli frarådet å ta opp lån som du kanskje ikke kan betjene. Smålån på dagen uten kredittsjekk er derfor ikke mulig å få i Norge, og bankene har heller ikke lov å reklamere for raske lån. Velg alltid seriøse banker som følger regelverket!

Det du heller bør fokusere på enn hvorvidt banker tilbyr «lån på dagen uten kredittsjekk» eller «lån på minuttet», er hvor du kan få lån med den historikken du har. Velg også banker som er anerkjente på markedet og som følger norsk lov til punkt og prikke. Hvis du ser etter et lån uten kredittsjekk, noe som er helt urealistisk, er kanskje et kortsiktig lån av familie eller venner et bedre alternativ. Generelt tilbys ikke SMS-lån – verken med eller uten kredittsjekk – i Norge, da denne type lån ikke er lov å markedsføre her til lands. Alle seriøse banker gjennomfører kredittsjekk før de eventuelt gir ut et lån, men det kan være noen banker som kan tilby deg et mindre lånebeløp – også hvis du ikke har en perfekt betalingshistorikk uten noen anmerkninger.

  • Lån helt uten kredittsjekk tilbys ikke i Norge
  • Vurder heller alternativer som aksepterer noen betalingsanmerkninger

Kredittkort og mikrolån uten kredittsjekk?

Hvis du leter etter et kredittkort uten kredittsjekk, kan vi med en gang at dette dessverre ikke er mulig i Norge. Alle tilbydere av kredittkort vil forlange en kredittsjekk. Det samme gjelder om du leter etter mikrolån uten kredittsjekk. Alle norske banker og tilbydere av kredittlån vil gjøre en kredittsjekk, men det kan selvfølgelig være ulike krav til betalingshistorikk. Hvis du søker etter for eksempel «lån på 5 000 kroner uten kredittsjekk» på internett, vil du bare finne resultater for lån som du må gjennom en kredittsjekk for å få. Det kan dog være verdt å søke selv med betalingsanmerkninger, det verste du kan få er et nei.

Det er altså umulig å få kredittkort uten kredittsjekk, og tilsvarende umulig å låne penger uten kredittsjekk. Dette kan kanskje virke urettferdig, og hvis betalingshistorikken din ikke er perfekt kan det være en vanskelig situasjon. Husk samtidig at eventuelle betalingsanmerkninger slettes med en gang du gjør opp kravet det gjelder, slik at du alltids kan jobbe med din kredittprofil og etter hvert kvalifisere deg for bedre lånebetingelser. I mellomtiden kan en kredittsjekk i tillegg være et bra verktøy for å se hvor du må rette din oppmerksomhet når det gjelder din økonomiske situasjon og gjeld.

  1.   Kredittkort uten kredittsjekk tilbys ikke i Norge
  2.   Les om og dra nytte av kredittsjekken din

Lån på minuttet uten kredittsjekk?

Det er altså ikke mulig å få lån uten kredittsjekk og sikkerhet, heller ikke på minuttet. Det trenger selvfølgelig heller ikke være at du har betalingsanmerkninger – hvis du for eksempel ikke har noen historie med inntekt er det vanskelig å få lån. Uansett om du søker etter «lån på dagen uten kredittsjekk 18 år» eller «SMS-lån Norge uten kredittsjekk», vil du dessverre ikke finne noen tilbydere som gir kreditt til deg som ikke har noen inntekt eller sikkerhet. Dette er også en sikkerhet hvis du virkelig ikke har noen inntekt, men kanskje vanskelig hvis du er ny i arbeidslivet. Du bør heller ikke fokusere på hvorvidt lånet betales ut raskt eller ikke, da bankene ikke har lov å reklamere for raske penger.

Sikkerhet rundt SMS-lån uten kredittsjekk

Hvis du jakter på noen form for raskt lån uten kredittsjekk, er det viktig å huske på sikkerheten – også når det gjelder såkalte SMS-lån. I og med at bankene ikke har lov å markedsføre lånene som raske, bør du være ekstra obs dersom du kommer over slike tilbud. Når banken ikke retter seg etter norsk lov, er det heller ikke sikkert at sikkerheten kan leve opp til norsk standard. Søknaden bør alltid bekreftes med teknologi som BankID. Søker du f.eks. etter «lån uten kredittsjekk 20 år gammel», eller «minilån uten kredittsjekk», vil du ikke finne noen tilbud. Du bør kun se nærmere på tilbud (med kredittsjekk) fra seriøse banker. Unngå å klikke deg inn på mystiske utenlandske banker som ikke overholder norske regler.

Tilbakebetaling

SMS-lån på dagen som gis uten kredittsjekk er med andre ord helt uaktuelt her i Norge. Generelt sett ville en bank som reklamerte for at du kan «låne penger på dagen uten kredittsjekk» bryte loven. Denne type lån fra useriøse, utenlandske banker vil ofte også være vanskelige å betale tilbake grunnet svært høye renter – om det i det hele tatt skulle eksistere slike tilbud. Det finnes heldigvis gode alternativer og lån som ikke stiller svært høye krav til inntekt. Det er alltid svært viktig å huske på at etter at banken har innvilget et lån, har du selv et stort ansvar for å følge betalingsplanen og passe på at lånet tilbakebetales i tide. Ikke lån over evne, og husk at du kan måtte betale på lånet i lang tid fremover.

Hvorfor det er umulig å få lån uten kredittsjekk?

En kredittsjekk betyr at banken eller annen långiver sjekker med et selskap som tilbyr kredittsjekk hva de har registrert om deg hva gjelder inntekt, gjeld og betalingsanmerkninger. Årsaken til at det rett og slett ikke er mulig å få penger på dagen, er at uten kredittsjekk er banken blind og aner ikke hvem du er. Derfor er det ingen norske banker som tilbyr å låne penger på dagen uten kredittsjekk, da dette er reglene som er satt av norske myndigheter. Uten kredittsjekk hadde ikke banken hatt en anelse om hvorvidt du hadde hatt mulighet å betale tilbake. Og ingen seriøse banker vil risikere dette, naturligvis.

SMS-lån på minuttet er med andre ord ikke noen vits i å lete etter. Informasjonen som selskapet som utfører kredittsjekk har registrert om deg, er ikke nødvendigvis perfekt. Hvis du søker om et lån og får avslag, kan det være lurt å sjekke at opplysningene som er registrert om deg virkelig er korrekte. Det kan kanskje friste å søke etter «online lån uten kredittsjekk» hvis du får avslag, men husk at informasjonen som medførte avslag bør dobbeltsjekkes, og at du kanskje hadde fått innvilget lånet hvis informasjonen var korrekt. Informasjon om inntekt er basert på forrige ligning, og data om inntekt er derfor noe forsinket.

Spørsmål og svar

Tilbys lån uten kredittsjekk?

Nei. Alle lån – uansett størrelse – forutsetter en kredittsjekk. Dette er en sikkerhet for både banken og deg.

Hva er alternativene?

Det kan være at ulike banker stiller ulike krav til resultater fra en kredittsjekk, og at du kan få innvilget lån også uten plettfri historikk. Det er også mulig å høre med venner eller familie om det er muligheter for å ta opp et privat lån.

Hva er en kredittsjekk?

En kredittsjekk er en tjeneste som gir deg poeng i henhold til inntekt, betalingshistorikk, betalingsanmerkninger og andre faktorer.

Oppsummering

Dessverre, eller kanskje heldigvis, er det helt umulig å få forbrukslån uten kredittsjekk eller kredittkort på dagen uten kredittsjekk. Ikke la dette stå i veien for å søke om kreditt hvis du har et virkelig behov for det. Prøv å se om det er noen tilbydere av lån som kan akseptere noen betalingsanmerkninger, og sjekk i tillegg at informasjonen som finnes om deg i kredittsjekken er korrekt. Hvis du har et ønske om å få orden på de økonomiske faktorene som inngår i en kredittsjekk, som betalingsanmerkninger, kan det absolutt være mulig.