Kredittkort på dagen

sms lån på minuttet

Lånebeløp: 1000 – 30 000 kr
Løpetid: 45 dager
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: OK

 

 SØK NÅ ➜

Eff. rente 258,02 % 20 000,- 1 år Kost 13 550,- inkl. 12,5% uttaksavg. Nom.rente p.å. 103,4% Tot 33 550,-

digifinans

Lånebeløp: 25 000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Effektiv rente kan variere mellom 7,4% – 33,3%. Låneperioden varierer mellom 1-15 år. Lånesummene varierer mellom 25.000 kr – 500.000.

axo finans

Lånebeløp: 10 000 – 500 000 kr
Løpetid: 1 – 15 år
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

 SØK NÅ ➜

Ex: eff.rente 13,2% , 150000, 0/10 år, etb. geb. 950, – Totalt 262573

thorn privat finans

Lånebeløp: 10 000 – 100 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente 15,13%, 25.000,-, o/5 år, etabl.geb. 695,-, Totalt: 35.008,-

sms lån på dagen

Lånebeløp: 1000 – 20 000 kr
Løpetid: 112 mnd
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: 15.000 o / 12 månader, effektive rente fra. 269,46% – Tot. 23401, –

nordiclån

Lånebeløp: 10 000 – 50 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Effektiv. rente fra 25,88%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 16 595,-, totalt 41 595,-.

klikklån

Lånebeløp: 10 000 – 40 000 kr
Løpetid:  12 – 60 mnd
Aldersgrense: 25 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente fra 16,37%, 20 000,-, o/5 år,

fokuslån

Lånebeløp: 10 000 – 75 000 kr
Løpetid: 12 – 60 mnd 
Aldersgrense: 20 år
Betalingsanmerkning: Ikke

 

SØK NÅ ➜

Ex: Eff.rente fra 19,88%, 65.000,-, o/5 år, etabl.geb. 1820,-, Totalt: 99.570,-

Fordeler ved ulike kredittkort

Det har vel skjedd alle at de havner i en situasjon hvor de trenger penger raskt. Det finnes diverse løsninger på dette, og en rekke ulike banker som tilbyr lån. Du bør styre unna aktører som tilbyr kredittkort på dagen, da dette ikke er i tråd med norsk lov. Velg trygge banker som følger regelverket og ikke markedsfører raske penger. Uansett hvorfor du trenger et lån, ønsker du sannsynligvis å ha det beste kredittkortet, med de største mulighetene og de beste betingelsene. Ifølge dinero.no – som har undersøkt og testet mange kredittkort på markedet – er Bank Norwegian Visa kredittkort beste kredittkort i 2019.

Når det gjelder kredittlån er kredittkort en fleksibel løsning, da du har en øvre grense å forholde deg til. Innenfor denne grensen kan du også bruke pengene fritt, om du skulle trenge kreditt på dagen. De fleste kredittkortene har maks kredittgrense på 100 000 kroner, mens noen få har maks kredittgrense på 150 000 kroner. Dermed gjelder det å disponere pengene etter behov, slik at du har et stykke opp til kredittgrensen når uhellet er ute. Med disponibel kreditt på kredittkortet slipper du å søke lån hos ofte useriøse banker som tilbyr kredittlån på dagen. Pengene er tilgjengelige i kortet.

  •  Et hjelpemiddel dersom du trenger økonomiske midler
  •  Kan være nyttig ved plutselige/uforutsette hendelser
  • Fleksibelt

Smart bruk av kredittlån

Så godt som alle kredittkort gir muligheter for å tjene opp poeng eller bonuser. Kredittkort tilhørende en spesiell bedrift eller kjede gir som regel gode muligheter til å tjene opp bonus hvis det brukes innenfor bedriften eller kjeden, og ingen bonusopptjening hvis det brukes hos konkurrenten eller hos andre aktører. Selv om du har skaffet seg det aller beste kredittlån, vil du ikke nødvendigvis oppnå bonus eller tjene poeng på handelen du gjør med disse pengene. Det er også smart å se etter banker med gode bruksvilkår, heller enn dem som tilbyr «kontokreditt på dagen» eller «kredittkort på dagen».

Det er vanlig at både matvarekjeder, bensinstasjoner, flyselskaper osv. har egne kredittkort. Du bør da se til at du skaffer deg det kredittkortet du tjener mest på ifølge ditt eget handlemønster. Da er det greit å vurdere hvilke butikker du oftest bruker hjemme, både når det gjelder dagligvarehandel og andre ting. Og også på hytta, campingen eller andre steder du pleier å reise på ferie eller helgeturer. Kjedene har sine distriktsbutikker, og det er greit å vite hvilken butikk du foretrekker å bruke når du er på hytta eller camping. Summen av opptjent bonus kan bli ganske stor på sikt.

  1.   Bonuspoeng tilbys av mange
  2.   Handle smart i samme kjede

Coop kredittkort

Coop-kjedens eget kredittkort gir 1 % bonus på alle Coop-butikker, i tillegg til utbytte ved kjøp, som de er alene om å ha. Kredittkortet fungerer også som medlemskort, så da går du ikke glipp av medlemstilbud og kjøpsutbytte. De har et stort spenn på vareutvalget, og selger alt fra dagligvare og storhusholdning, til klær og byggevarer. Dette gir store muligheter for besparelser ved å holde seg til kjeden. Hvis du skulle bruke dette kortet hos en konkurrent, vil du naturligvis ikke kunne oppnå noe bonus på den handelen. Bonus og fordeler opptjenes bare innenfor kjeden.

Trumf kredittkort

Trumf Visa er NorgesGruppens eget kredittkort. Det gir 2 % bonus på alle NorgesGruppens egne butikker. I tillegg er det utvalgte dager der bonusen blir høynet til 4 %, og alle som er ivrige etter å spare opp bonus bør gjøre storinnkjøpene på disse dagene. NorgesGruppen har butikker over hele landet, men sortimentet er begrenset til dagligvarer. I stedet tilbyr de store bonuser på netthandel samlet under nettsiden viatrumf.no. Der kan du handle klær, interiør og sportsutstyr med inntil 9,5 % bonus. Du kan også bestille reiser og hotellovernattinger med inntil 12 % bonus.

Flyselskapenes kredittkort

Med flyselskapenes kredittkort sparer du gjennom poeng. På de vanlige kredittkortene tjener du 10 poeng per 100 kroner brukt i alle dagligvarekjedene. På noen premium- og platina-kredittkort er inntjeningen 15 til 20 poeng per 100 kroner brukt. Poengene kan brukes innenfor flyselskapet, til nye flyreiser eller oppgradering av bestilte flyreiser. Eventuelt i flyselskapets egen netthandel, hvor du kan kjøpe merkevarer og tradisjonelle taxfree-varer. Du kan også bestille opphold på hotell eller leie en bil for poengene. Denne type kredittkort passer best for mennesker som reiser en del med fly, da poengene brukes til billigere reiser.

Bankenes kredittkort

De fleste bankenes kredittkort gir 1 % bonus på dagligvarer, og de er som regel ikke knyttet til noen bestemt kjede. Noen banker har et system som gjør at du betaler for varen minus bonus i butikken, og gir da umiddelbart bonusen til kunden. Andre banker har et system kalt cashback. Da betaler du hele beløpet først, og får refundert en sum tilsvarende bonusen til kredittkortet på et senere tidspunkt. Besparelsen er som regel mye større i nettbutikker enn i fysiske butikker. Igjen gjelder det å være målrettet i oppsparingen av bonus, og vite hva du ønsker å få tilbake for bonusen.

For at kredittkort skal være lønnsomme må du vite hva du får igjen for lojaliteten. Ha gjerne en langsiktig plan for oppsparing og bruk av bonuspoeng. Det finnes også kredittkort som gir bonusen til veldedige formål, hvis du er blant dem som ikke trenger bonusen selv. Røde Kors har et kredittkort som gir bonusen i kroner til sitt humanitære arbeid. Hvis du ønsker å gi bonusen din til miljøarbeid, skaffer du et kredittkort fra Pangeas. Da blir Bellona tilgodesett med pengene. Da gjør du en god gjerning uten å engang tenke på det.

FAQ

Hvor mye kan jeg få i kreditt?

Kredittgrensen varierer fra kredittkort til kredittkort. Ofte får du kreditt på 5 000–10 000 kroner i begynnelsen, og så øker den etter hvert til 30 000 kroner. Kredittgrensen avhenger blant annet av kredittverdighet, hvor mye du har i inntekt osv. Det finnes kredittkort som tilbyr opptil 100 000–150 000 kroner i kreditt.

Hvilke krav stilles for å få et kredittkort?

Det stilles forskjellige krav for forskjellige kredittkort. Du må blant annet være over 18 år, ha en viss inntekt i løpet av året og ikke ha betalingsanmerkninger (gjelder hos de fleste banker).

Når må kredittkortgjelden betales tilbake?

Dersom du ikke betaler tilbake det som er brukt i den rentefrie perioden innen betalingsfristen, må du betale renter, gebyrer og avdrag som et vanlig lån. Du får skattefradrag for betalte renter og gebyrer. Du må minimum betale ca. 2,0–2,5 % av benyttet kreditt hver måned. Mange kredittkort har ingen spesifikk forfallsdato for hele lånet, så lenge du betaler minimumsbeløpet av benyttet kreditt hver måned.

Velg riktig kredittkort på dagen

Kredittkort kan være smart å ha, og hvis det brukes klokt kan du faktisk spare en del på dem. Du må bare se på hvilke vaner du har, hvilke butikker du handler i, om du reiser mye med fly eller bil, og lignende. Pass også på å velge riktig kort. Det er også av betydning om bonusen utbetales i kroner, varer eller trekkes direkte når du betaler med kredittkortet. Du bør velge kortet som er tilpasset dine egne vaner, og det viktigste av alt – å betale i tide. Hvis du lar rentene løpe, er det ikke lenger et tilskudd til sunn økonomi.