Komplett Bank ASA

Dersom du har et behov for å låne penger, kan du sjekke ut Komplett Bank sin egen lånekalkulator for å se hvor mye du kan låne. Det er også her søknaden sendes inn og kundene mottar et lånetilbud. Hvor mye du kan få innvilget, baseres ut fra en kredittvurdering. Her tilbys det en fleksibel nedbetalingsplan, hvor du betaler kun minstebeløpet på fakturaen. Før du signerer tilbudet om lån, kan du bli spurt om å sende inn eventuell dokumentasjon på søknaden din. Utbetalingene skjer som regel direkte til kontoen din.

Forbrukslån

Det er ulike typer lån som tilbys her. Et forbrukslån er et lån hvor låntaker ikke vil trenge å stille med sikkerhet. Det vil si at det ikke er et krav om andre verdier som pant i lånet. Forbrukslån er sånn sett ofte mindre komplekse sammenlignet med andre typer lån. Forbrukslån kan være hensiktsmessig, spesielt dersom det dukker opp uforutsette utgifter før lønn, slik at du kan dekke midlertidige utgifter. Kanskje er det prosjekter du ønsker å realisere med lånet? For å søke om lånet, trengs det ikke å oppgis noen grunn til at du tar opp lånet.

I søknadsskjemaet vil du få opp hvilke opplysninger du trenger å oppgi før innsending. Det kan i enkelte tilfeller være at du må sende inn ekstra dokumentasjon, som for eksempel skattemelding eller den forrige lønnsslippen din. Dette er for å kunne verifisere de innsendte opplysningene. Fordelene med forbrukslånet er den fleksible nedbetalingsplanen. Renten vil bli individuelt beregnet. Gjennom den fleksible nedbetalingsplanen, kan du selv tilpasse nedbetalingen av lånet du søker om. Det anbefales å betale mest mulig, for å unngå ekstra rentekostnader. Det kreves kun ett minimumsbeløp per måned.

  • Lån uten sikkerhet
  • Betal et minimumsbeløp per måned

Hva er Komplett Bank ASA refinansiering?

Det er ofte en fordel å få bedre oversikt og grep om privatøkonomien. Derfor lønner det seg å sjekke mulighetene for å redusere utgiftene dine, og refinansiering er en god start på dette. Kanskje har du tatt opp et lån spontant, uten å ha sjekket ut gebyrene som fulgte med låneforpliktelsen? Dette kan gjøre at lånene dine koster mer enn nødvendig. Det er derfor et godt tips å sjekke sine muligheter i andre banker, som f.eks. Komplett Bank, for å lette på din egen situasjon. Du kan ende opp med å spare dersom du følger tipsene.

Refinansiering innebærer å ta opp et nytt lån hos en annen bank. Dette for å innfri lån du har fra før av. Dette kan ha en positiv effekt på økonomien, da det nye lånet kan ha bedre betingelser. Det kan være lavere rente eller mindre gebyrer. Komplett Bank ASA tilbyr gunstige tilbud for deg som ønsker å refinansiere, spesielt dersom du har flere smålån. En refinansiering vil stort sett gi deg bedre betingelser, siden du kun får én renteutgift å forholde deg til. Slik slipper du å forholde deg til flere kreditorer, ved forfall på regningene dine. Dette vil gi en bedre oversikt over privatøkonomien din.

Er refinansiering hos Komplett Bank ASA noe for deg?

Gjennom å spare penger med refinansiering av andre lån og kredittlån, kan du tilpasse nedbetalingen av lånet. Det eneste kravet er å betale et minimumsbeløp hver eneste måned. Søkes det om et fleksibelt lån, så søker du om en låneramme. Lånerammen kan være høyere enn det du trenger, for å kunne innfri dine lån. Du vil kun betale renter for den lånerammen som du benytter deg av. Renten vil justeres etter en ekstern kredittsjekk. Den vil også baseres på en intern vurdering av privatøkonomien din. Det anbefales en løpetid på fem år, for nedbetaling av lånet.

Komplett Bank kan innfri dine dyre lån, slik at disse bli innfridd i sin helhet. Her kan du også bli spurt om å sende inn dokumentasjon før søknaden behandles, eventuelt bekrefte identiteten din med BankID – et stadig mer brukt verktøy blant banker. Opplysningene i dokumentene trengs for å verifisere opplysningene dine. Rydd opp i din egen økonomi og spar pengene dine. Søket om refinansiering er et uforpliktende tilbud som du kan sammenligne med allerede eksisterende gjeld. Dersom du er usikker på hva du skal gjøre videre, kan det lønne seg å kontakte banken for veiledning.

  • Sparsomt
  • Tilpasset nedbetaling av lånet

Fornuftig bruk av kredittkort med Komplett Bank ASA

Noen gode tips til å bruke kredittkortet på en mer fornuftig måte, er for det første å ha en oversikt. Sørg for å ha kontroll over hvor mye det er du bruker kortet hver måned. Hver gang kortet blir belastet, vil lånet ditt øke. Med en god oversikt, kan du på nyttig vis sette av nok penger til å kunne betale kredittkortregningen din. Dersom totalbeløpet du skylder ikke står på fakturaen, bør du be banken din om det. Det vil dermed bli enklere for deg å holde oversikten, hver eneste måned.

For å slippe de høye renteutgiftene på kortet, bør du betale ned det totale beløpet på fakturaen fortløpende hver måned. Det kan lett la seg friste med noen små kupp på salg, men det lønner seg neppe i lengden. Før du eventuelt drar kortet, kan du regne ut hvor mye et slikt kupp egentlig koster deg. Det er alltid smartest å unngå impulskjøp, om du vet du ikke klarer å tilbakebetale under den rentefrie perioden. Det er egne fordeler på slike kort, noe du bør sette deg godt inn i. Det kan hende at du kan få gode avtaler.

  • Oversiktlig kredittkortbruk

Tips til bruk av Komplett Bank ASA forbrukslån

Det er mulig å låne et større beløp med et forbrukslån, sammenlignet med beløpet på et kredittkort. Rentene er som regel noe lavere i tillegg. Det er uansett viktig å ta noen forholdsregler for fornuftig bruk. Dette kan være å unngå å låne mer enn hva du kan betale tilbake. Du kan sette opp en fornuftig nedbetalingsplan, ut fra hvor mye du kan betale ned på lånet etter faste utgifter. Det å sette seg inn i betingelsene for lånet, er også en fordel. Da er det viktig å holde øye med den effektive renten.

Slik som tidligere nevnt kan det være penger å spare ved å gjennomføre en refinansiering, spesielt dersom du skylder penger fra mange ulike kredittkort eller smålån. Dette kan refinansieres i et større forbrukslån. Evnen til å betale ned raskest mulig, er det beste tipset. Om nedbetalingsplanen din allerede var fornuftig, kan du raskere se på andre muligheter for å tilbakebetale lånet raskere. Dette kan for eksempel være å selge noe du ikke lenger har bruk for, eller å ta noen ekstra vakter på jobb. Kanskje til og med en liten ekstrajobb kan hjelpe deg?